logo

Bruidsfotografie

Planning

Jullie dag plannen kost veel tijd!

Familie en vrienden

Wie mogen er niet ontbreken?

Taart

Drie, vier of vijf lagen?

Locatie

Romantisch of juist wat strakker?

Ringen

Zonder kun je niet!

Vervoer

Zo'n mooie oude of een nieuwe snelle?

Getuigen

Hoeveel en wie?

Fotografie al geregeld?

Wat kan ik bijdragen aan jullie dag?

Een ontspannen rapportage

Jullie dag vastleggen, dat is belangrijk maar natuurlijk wel op een prettige en leuke manier. Een groot deel van de dag ga ik onzichtbaar te werk maar soms vraag ik heel even jullie aandacht. Nee, jullie hoeven dus niet de hele dag te poseren. Lekker jezelf zijn en genieten, dat is het allerbelangrijkste. Ik denk ook graag met jullie mee over de planning van jullie dag zodat de fotografie naadloos past bij alles wat jullie bedacht hebben.

Een klik!

De fotograaf is de persoon waar jullie de hele dag door mee te maken hebben. Dat moet dus klikken! Het moet ontspannen zijn, gezellig, leuk. In een ontspannen sfeer is het niet ‘eng’ als er een camera op je gericht wordt. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we elkaar leren kennen en ontdekken of die superbelangrijke klik er is. Voordat de camera klikt, moeten wij het doen!

Mooie herinneringen

De foto’s bekijken levert heel veel ‘Oh ja, weet je nog?’ momenten op. Niet alleen kort na de bruiloft maar ook nog jaren en jaren later. Een prachtig overzicht van al die leuke, belangrijke en emotionele momenten samen met de mensen die jullie zo dierbaar zijn.

Een fotoboek

Natuurlijk kun je de foto's in digitaal formaat afnemen. Maar een mooi fotoboek is natuurlijk wel echt de kroon op jullie dag. Ik werk met professionele leveranciers om tot prachtige resultaten te komen.

Wat bruidsparen zelf zeggen

Sandra en Mark

We hadden direct een goed gevoel bij Jacco, iemand die begrijpt wat je wilt. We wilden graag onze dag als “verhaal” gefotografeerd en dat is meer dan gelukt! Jacco heeft de sfeer van onze dag en avond perfect weten vast te leggen, zonder dat we merkten dat hij erbij was. We zijn dan ook bijzonder tevreden over Jacco en de foto’s zijn werkelijk prachtig.

Dank je wel Jacco!

Wolf en Sheila

Onze trouwdag was precies waar wij op gehoopt hadden en Jacco wist dit exact vast te leggen met zijn foto’s! De foto’s zijn super mooi geworden en geven onze trouwdag weer zoals wij deze hebben beleefd. Jacco was in staat om het mooie weer, het licht, de mooie locatie, de gezellige sfeer met onze familie, eigenlijk ons gehele gevoel van de dag op de foto’s weer te geven.

Vooraf hebben wij de trouwlocatie bezocht en gezellig besproken wat wij graag terug wilden zien. Hierdoor hebben wij op onze trouwdag Jacco eigenlijk niet als aanwezig ervaren, wat wij zelf erg prettig vonden. Terwijl de foto’s juist weer iets anders laten zien. Daarnaast was hij in staat om heel rustig, op het juiste moment even de aandacht van iedereen te trekken zodat het juiste plaatje geschoten kon worden.

Dit alles heeft hij fantastisch vorm gegeven in ons trouwboek, waardoor wij geregeld door onze foto’s bladeren en weer terug kunnen kijken op onze mooiste dag.

Iris en Bas

Wat een mooie dag! Mede dankzij Jaccografie!

Jacco stelde ons gelijk op ons gemak. Hij heeft een zeer goed oog voor detail. Hij ziet het en legt alles gelijk vast.

De sfeer bij de fotografie op locatie was ook zeer relaxed, een ongedwongen sfeer, wat ons ook minder nerveus maakte.

Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor onze bruiloftsfotograaf. Wij hadden echt geen betere kunnen vinden.

Bedankt Jacco!

Esther en Olaf

Op de langste dag van het jaar trouwden wij op kasteel De Haar.

Jacco heeft deze belangrijke dag op de gevoelige plaat gezet. We zijn erg blij met het resultaat. Mooie foto's van de voor ons belangrijke momenten en prachtige foto's van ons geluk, ons gezin. Jacco was er wel maar ook weer niet in de zin van dat hij niet te aanwezig was en volgens hoort dat ook zo.

Jacco nogmaals dank voor de door jou gemaakte reportage.

Prijzen

in soorten en maten

Natuurlijk is elke bruiloft anders. Neem vooral contact met mij op zodat we jullie specifieke wensen kunnen bespreken.

 • Prijsvoorbeeld

 • EUR675,-
 • kennismakings- en planningsgesprek
 • 8 uur fotografie
 • ca. 150 foto’s inclusief een persoonlijke rapportage
 • foto’s digitaal afgeleverd op CD
 • groot formaat (printbaar tot minimaal A3-formaat)
 • gecorrigeerd voor o.a. belichting en kleur
 • reportagefoto sfeervol bewerkt (zwart/wit, sepia, etc.)
 • inclusief reiskosten en -tijd (regio Hoofddorp)
 • inclusief ‘klik’ ;-)